VriendenLoterij

VriendenLoterij
Bestel direct: http://www.vriendenloterij.nl
Telefoonnummer: 0900 300 1600 (€ 0,20 p/m)
Locatie: Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam Nederland
Kosten per lot: € 2,20

Algemene Informatie over de VriendenLoterij

De Vriendenloterij is opgericht op 1 januari 2011 en is voortgekomen uit de Sponsor Bingo Loterij. De VriendenLoterij is een goede doelen loterij en onderdeel van hetzelfde hoofdconcern als de Postcodeloterij en de BankGiro Loterij, Novamedia. De Loterij richt zich op goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn.
Daarnaast kunt u, als u wilt, uw eigen goede doel kiezen en maandelijks steunen.

Dit heet geoormerkt spelen. U kunt meespelen voor een van de goede doelen van de VriendenLoterij, maar u kunt ook meespelen voor uw eigen sportclub of zangvereniging en die financieel steunen.

Hoe werkt de VriendenLoterij precies

Bij de Loterij is het mobiele nummer van de deelnemer het lotnummer, handig en gemakkelijk te onthouden. Winnen is bij de VriendenLoterij samen met vrienden winnen. Want wint een deelnemer een auto, dan winnen 5 vrienden die deelnemer zijn ook een auto. Hetzelfde geldt voor winnaars die bijvoorbeeld een LCD-TV winnen, een reischeque of een taart.

Online Zijn Vele Kansspel Mogelijkheden
rp

Ook deze winnaars mogen hun prijs weggeven aan hun vrienden, familieleden of buren. Indien de deelnemer een hoog geldbedrag wint, bijvoorbeeld € 100.000,- euro, dan winnen 5 vrienden die deelnemer zijn elk € 20.000,- euro.
Via een code die de winnaar per brief of e-mail ontvangt, kan deze prijs worden gedeeld met 5 vrienden.
Mocht de deelnemer geen mobiele telefoon hebben, of is het mobiele telefoonnummer niet bekend, wordt er meegespeeld met een fictief telefoonnummer.

Trekkingen en Prijzen

Als deelnemer betaalt u € 2,20 per week en maakt u iedere week kans op duizenden VriendenPrijzen. Dit bedrag wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven.

Klik hier op direct mee te spelen met de Loterij. Speel bewust 18 plus!