Krastoppers

Krastoppers

Algemene informatie over Krastoppers.

Speel direct mee: http://www.krastoppers.com

Krastoppers.nl is een website van Reload NV.
Reload NV is een aanbieder van online spellen waarbij het mogelijk is om prijzengeld te winnen tot wel € 250.000,- per spel. Reload NV is gevestigd op Curacao waar u de spellen ook speelt. Hierdoor is het mogelijk al het prijzengeld netto aan u over te maken.

Hoe werkt Krastoppers?

Krastoppers biedt kraskaarten aan waarmee u leuke en zelfs heel grote geldprijzen kunt winnen. Dit gaat heel makkelijk en eenvoudig. U kiest een kras kaart die u aantrekkelijk vindt of waarvan u vindt dat u daar mooie geldprijzen mee kunt winnen. U krast met uw muiscursor de vlakjes open. Verschijnt 3 x het zelfde bedrag? Dan wint u dat bedrag.
Als u voor echte geldprijzen wilt spelen dient u eerste een account aan te maken zodat u de kaarten kunt kopen en wij het gewonnen geld op uw rekening kunnen bij schrijven. U kunt met iDeal of met de telefoon speelgeld storten op uw account.U kunt voor fun een paar spelletjes spelen om te kijken hoe het werkt. Dit is kosteloos en u hoeft ook geen account aan te maken. De gewonnen bedragen bij het fun spel kunnen niet worden uitgekeerd.

Klik hier om direct GRATIS mee te spelen met Krastoppers!