Krastoppers

Krastoppers

Algemene informatie over Krastoppers.

Speel direct mee: http://www.krastoppers.com

Krastoppers.nl is een website van Reload NV.
Reload NV is een aanbieder van online spellen waarbij het mogelijk is om prijzengeld te winnen tot wel € 250.000,- per spel. Reload NV is gevestigd op Curacao waar u de spellen ook speelt. Hierdoor is het mogelijk al het prijzengeld netto aan u over te maken.

Hoe werkt Krastoppers?

Krastoppers biedt kraskaarten aan waarmee u leuke en zelfs heel grote geldprijzen kunt winnen. Dit gaat heel makkelijk en eenvoudig. U kiest een kras kaart die u aantrekkelijk vindt of waarvan u vindt dat u daar mooie geldprijzen mee kunt winnen. U krast met uw muiscursor de vlakjes open. Verschijnt 3 x het zelfde bedrag? Dan wint u dat bedrag.
Als u voor echte geldprijzen wilt spelen dient u eerste een account aan te maken zodat u de kaarten kunt kopen en wij het gewonnen geld op uw rekening kunnen bij schrijven. U kunt met iDeal of met de telefoon speelgeld storten op uw account.U kunt voor fun een paar spelletjes spelen om te kijken hoe het werkt. Dit is kosteloos en u hoeft ook geen account aan te maken. De gewonnen bedragen bij het fun spel kunnen niet worden uitgekeerd.

Klik hier om direct GRATIS mee te spelen met Krastoppers!

Be the first to comment

Leave a comment