Over ons

Over LoterijAdvies.nl

Twee Utrechtse studenten maken keuze voor de juiste loterij gemakkelijker dan ooit.

Met het online gaan van de nieuwe website, gemaakt door twee Utrechtse studenten Informatiekunde, is er een nieuwe, unieke gids in het doolhof van beschikbare loterijen. Zoals Stemwijzer jaren geleden de opinies binnen het politieke landschap poogde samen te vatten, zo kan LoterijAdvies.nl u helpen bij het kiezen van de voor u juiste loterij. Hierbij kunt u zelf aangeven waaraan de loterij volgens u moet voldoen. Niet alleen bij het makkelijker maken van een keuze maar ook bij het gemakkelijk opzeggen van een loterij biedt LoterijAdvies.nl hulp. LoterijAdvies.nl is een brede, informatieve en handige website, uniek in zijn soort.

Het idee achter de wijzer is eenvoudig: er worden enkele hokjes aangevinkt en de voor u ideale loterij komt uit de wijzer. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld of u wel of niet (en zoja op welk gebied) goede doelen wilt steunen, wat u als uitkeringpercentage verlangt of hoeveel u wilt betalen per lot. Dit is de manier waarop de loterijwijzer op loterijadvies.nl/loterij-wijzer werkt.

Daarnaast bleek vaak dat het lid worden van een loterij vele malen eenvoudiger is dan er weer vanaf te komen. Zo zijn de opzegbrieven die op internet te vinden zijn ontoereikend, omdat ze te algemeen zijn. Om die reden heeft LoterijAdvies.nl dan ook een opzegbriefgenerator. Hier worden enkele gegevens ingevuld en er wordt een brief gegenereerd speciaal gericht op het opzeggen van de specifieke loterij. Deze is gemakkelijk te vinden via https://loterijadvies.nl/hulpbijopzeggen/.

Tot slot zijn de grote Nederlandse loterijen zo duidelijk mogelijk omschreven. Ook is dit gedaan voor enkele online, vaak gratis, loterijen. Zo krijgt de bezoeker van de website in een korte tijd een goede indruk van de verschillende keuzemogelijkheden die er zijn.

Na een jaar van veel programmeren, testen en enkele naamswijzigingen, is uiteindelijk op 31 maart 2011 Loterijadvies.nl online gegaan. De makers hopen dat er door LoterijAdvies.nl veel mensen geholpen kunnen worden met het kiezen van de juiste loterij en het opzeggen van minder goede, eerdere keuzes. Zo wil het een baken zijn in de ondoorzichtige wereld der loterijen.
U kunt contact met ons opnemen via twitter.com/loterijadvies of info@loterijadvies.nl